Kategorier
SEO Tools

10 gratis SEO værktøjer

Uanset om SEO er nyt for dig eller du er en erfaren konsulent, så er der ikke noget så dejligt som gratis SEO værktøjer, der kan gøre SEO-arbejdet nemmere og tillade os at bruge mere tid på de kreative elementer i SEO-arbejdet. Nedenfor har du nogle af de foretrukne og gratis værktøjer, som jeg selv anvender og til hver en tid vil anbefale andre at bruge også:

Grundlæggende SEO analyse

1. Website Grader fra Hubspot – Website.Grader.com er et gratis SEO værktøj, der måler effektiviteten af og potentialet i din hjemmeside. Værktøjet giver en score, der omfatter elementer såsom trafik, SEO, social popularitet og andre tekniske faktorer. Det giver også nogle grundlæggende råd om, hvordan hjemmesiden kan forbedres ud fra et marketing perspektiv.

2. Content Duplication finder by Virante – Dette værktøj checker duplicate content på din site og mulige interne titler og overskrifter, der indeholder samme søgeord.

3. Builtwith af Gary Brewer – BuiltWith.com er et analyseværktøj, der yder teknisk analyse og oplysninger om SEO forbedringer til at gøre din website mere effektiv i SEO forstand.

4. Quarkbase – Quarkbase.com er en fantastisk måde at finde oplysninger om din hjemmeside på, især statistik om social bookmarking, Alexa ranking, relaterede websteder og domæne oplysninger.

Grundlæggende link analyse

5. Yahoo Site Explorer er stadigt det bedste gratis værktøj til at finde, de websites og sider, der linker til din egen hjemmeside. Endvidere får du et overblik over, hvor mange af dine sider, der er indekseret.

6. Google Browser fra Touchgraph – TG Google Browser er et gratis Java-program, som du kan bruge til at undersøge forbindelsen mellem relaterede hjemmesider.

Grundlæggende on-site analyse

7. SEO Browser fra Anduro Marketing og McAnerin International Inc. – SEO-Browser.com er et gratis værktøj, som lader dig se din hjemmeside som en søgemaskine ser den. Det er nyttigt til at finde billeder uden alt-tekst, for at sikre at rullemenuer kan læses og meget mere.

8. Image Analyzer fra Juicy Studio – Image Analyzer analyserer alle dine billeder på en side mht. til alt-tekst, længde/bredde angivelse, titler og meget mere.

9. Server Header Checker fra SEO Consultants – Server Header Checker giver dig mulighed for at analysere din hjemmeside uden www-versionen og andre sider for at kontrollere, at serverens header returnerer et 301-omdirigeringssvar, 200 OK svar osv.

10. Popuri af Xavier Larrea – Popuri.us giver dig mulighed for hurtigt at tjekke din link popularitet på tværs af sociale bookmarking steder, Google Page Rank og meget mere.

Har du nogle flere gratis værktøjer?

2 kommentarer til “10 gratis SEO værktøjer”

Super liste, jeg har selv haft lavet en over gratis seo værktøj til hjemmesiden her http://www.intramedia.dk/gratis-seo-vaerktoej.aspx , men gik lidt i stå og havde svært ved at finde på flere.

Men de her er da helt sikkert gode bude, som jeg vil overveje og teste igennem, jeg kan se der er gengangere med min seo værktøjs liste, og denne liste. Gratis seo værktøjer er altid en god ting 🙂

Ganske fin liste over gratis SEO værktøjer.

Jeg har udviklet og for nyligt lanceret et onlineværktøj til on-page optimering af hjemmesider ( websideanalyse: http://www.webspear.dk/w/webside ). Værktøjet gennemgår og analyserer relevante elementer som title, meta-tags, tekstindhold, keywords, links og andet indhold på en webside.

Dernæst har jeg udviklet et HTTP-header værktøj, lidt i stil med Server Header Checker fra SEO Consultants.

Mine værktøjer er dog udviklet til analyse af websider med dansk indhold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *