• Ugens SEO Nyheder

  Oprettet den 26. oktober 2009

  Skrevet af admin

  Tags

  Denne uge bringer flere gode indlæg rundt omkring på danske blogs med søgemaskineeksperter. Blandt andet er Mikkel Demib overrasket over at mange debatfora’er om SEO stille og roligt går ned ad bakke efter en periode. Han hentyder nok til Amino – selv om han ikke nævner det – som nu må nøjes med de næstbedste svar efter han selv og Rosenstand er stoppet i SEO-debatten. Og det er jo synd for brugerne…

  I øvrigt bringer Rosenstand en podcast om, at leverandører af webshops sover når det drejer sig om søgemaskineoptimering. Heri har han utvivlsomt ret. Du har mulighed for at høre hele podcasten her (jeg må indrømme at jeg ikke selv har hørt den).

  Endelig skriver SeoTips om, at man ikke skal udelukke password-beskyttede sider fra Google. Selv om ikke-medlemmer ikke kan se dem, kan de godt indekseres i Google og på den måde give en masse trafik. Og det har han jo ret i.

  Dette indlæg blev oprettet mandag 26. oktober 2009 kl. 14:53 og er oprettet i Ugens SEO Nyheder. Du kan følge kommentarer til dette indlæg ved at følge dette RSS 2.0 feed. Du kan give en kommentar eller en trackback fra din website.
 • 3 Kommentarer

  Se nærmere på nogle af de kommentarer, der er afgivet til denne artikel.

  1. Oprettet den 26. oktober 2009

   Hvorfor stopper Rosenstand med at skrive på amino? Er det fordi han flytter til USA eller er han blevet træt af det derinde?

  2. admin
   Oprettet den 26. oktober 2009

   Jeg ved det ikke, men det er nok en kombination af begge dele.

  3. Oprettet den 26. oktober 2009

   Det må den gamle hellere svare på 🙂 Det skyldes, at jeg ikke orker at forsvare helt basal viden overfor “SEO eksperter”, der for mindre end 12 måneder siden end ikke anede, hvad SEO står for.

   Gratis rådgivning i et forum skal ikke være en personligt kedelig oplevelse – og det var det blevet til.

   Jeg vil ikke afvise, at jeg giver det en chance senere – men tjek selv SEO tråden på Amino. Det er direkte ekstremt, hvad der foregår der – jeg håber sgu ikke, at der er nogen, der tager de råd til sig!

   Tak for link til podcast!

 • Skriv en Kommentar

  Lad os vide, hvad du mener.

 • Navn:

  Email (required):

  Website:

  Besked: