• Nyheder

  Oprettet den 11. november 2009

  Skrevet af admin

  Tags

  I august måned i år offentliggjorde Google en “udvikler-version” af den næste version af deres søgemaskine. Versionen kaldes “Caffeine” og der er tale om ny teknologi, der forbedrer Googles indeksering og infrastruktur. Nu skriver Matt Cuts fra Google, at den feedback de har fået på Caffeine har været meget positiv, og derfor er Google nu parat til næste fase af udrulningen af teknologien. Man er allerede gået live på ét datacenter, hvilket betyder, at en lille del af Googles søgninger allerede kører på den nye teknologi.

  Men da Google ved at mange ejere af websites er meget afhængige af salget omkring jul, venter Google med at rulle teknologien ud til alle datacentre til efter jul. Derfor vil der ikke ske de store ændringer i søgeresultaterne på denne side af jul.

  Efter jul gennemføres så hele udrulningen, der nogle steder forventes med spænding, da tidligere teknologi-forandringer hos Google har medført store “hop” blandt resultaterne i søgemaskinen. Det er tidligere set, at hjemmesider med virkelig gode placeringer er røget ned i resultaterne mens andre er blevet rykket frem. Så Caffeine ventes med spænding af hele SEO-branchen.

  Dette indlæg blev oprettet onsdag 11. november 2009 kl. 15:13 og er oprettet i Nyheder. Du kan følge kommentarer til dette indlæg ved at følge dette RSS 2.0 feed. Du kan give en kommentar eller en trackback fra din website.
 • 1 Kommentar

  Se nærmere på nogle af de kommentarer, der er afgivet til denne artikel.

  1. Oprettet den 12. december 2009

   Er der nogen der ved om det giver de store udslag i lille danmark ?

 • Skriv en Kommentar

  Lad os vide, hvad du mener.

 • Navn:

  Email (required):

  Website:

  Besked: