• Seo Tips

  Oprettet den 9. november 2009

  Skrevet af admin

  Tags

  Dette er efterhånden ikke længere en nyhed, men derfor er det godt at få slået fast, at meta keywords ikke har nogen betydning for din ranking i Googles søgemaskine. Matt Cutts fastslår på Googles officielle blog, at Google ikke har anvendt disse meta-tags i sin ranking-algoritme i mange år og højst sandsynlig heller ikke kommer til det igen. Så for placeringen i Google er de altså totalt irrelevante.

  Google stoppede brugen af meta keywords for mange år siden, da folk begyndte at misbruge dem og fyldt mange og ganske ofte totalt irrelevante søgeord i deres meta-tags. Matt Cutts vil dog ikke helt afvise, at man vil begynde at bruge dem igen, men han anser det for usandsynligt. Så du kan udfylde dem, men gør det kun med relevante søgeord – ellers bør du helt undlade.

  I øvrigt gør Google brug af Meta Description. Ikke til ranking af websites men til brug i selve søgeresultaterne. Som regel er det meta-beskrivelsen der anvendes i søgeresultaterne, men Google kan finde på at tage anden tekst fra siden, hvis de anser den for mere relevant. Så bliv ved med at skrive en god, relevant og sælgende meta-beskrivelse.

  Dette indlæg blev oprettet mandag 9. november 2009 kl. 11:16 og er oprettet i Seo Tips. Du kan følge kommentarer til dette indlæg ved at følge dette RSS 2.0 feed. Du kan give en kommentar eller en trackback fra din website.
 • 0 Kommentarer

  Se nærmere på nogle af de kommentarer, der er afgivet til denne artikel.

 • Skriv en Kommentar

  Lad os vide, hvad du mener.

 • Navn:

  Email (required):

  Website:

  Besked: