• Ugens SEO Nyheder

  Oprettet den 11. oktober 2009

  Skrevet af admin

  Tags

  ,

  Der har været op til flere interessante blogindlæg og artikler om søgemaskineoptimering i denne uge. Nedenfor finder du et overblik over de vigtigste:

  Thomas Rosenstand beskriver i et meget spændende blogindlæg om en ny funktion i Googles søgemaskine, hvor man nu kan forsøge at få oprettet ‘hop til links’ i sit søgeresultatet. Det betyder, at man kan udnytte long tail søgninger på ens egne lange tekstsider, hvis man ellers strukturerer siden ordentligt. Men du bør hellere selv læse Rosenstands artikel Har du en lang en.

  DeMib skriver om performancebaseret SEO altid er godt. Som kunde kan det være rart kun at skulle betale for de resultater, som en søgemaskineoptimering bibringer. Mikkel DeMib beskriver 5 faktorer man skal være opmærksom på som kunde, hvis man indgår en aftale om betaling efter perfomance:

  1. Det er ikke billigere
  2. Du får mindre frihed
  3. Du skal binde dig i længere tid
  4. Du skal betale en ‘exit-pris’ ved opsigelse
  5. Din SEO-leverandør kommer måske til at tjene mere end du!

  Rune Hansen skriver på sin blog om at man skal tænke sig om inden man går i gang med et SEO-projekt. Måske ikke ligefrem en afsindig stor nyhed, men som Rune skriver er omtanke det halve arbejde. Er du ny ud i seo-verdenen er Runes råd bestemt en læsning værd.

  Strategen, som også kaldes Karsten Nygaard, skriver om at effektive adwords-kampagner kræver effektive landingpages. Heller ikke ligefrem rocket-science for den erfarne, men som Karsten skriver, er det de færreste Adwords kunder, der forstår sammenhængen mellem Adwords og landingpages – eller sågar blot Adwords alene. Så læs også Karsten artikel – den er ikke så lang. 

  God fornøjelse med læsningen!

  Dette indlæg blev oprettet søndag 11. oktober 2009 kl. 16:30 og er oprettet i Ugens SEO Nyheder. Du kan følge kommentarer til dette indlæg ved at følge dette RSS 2.0 feed. Du kan give en kommentar eller en trackback fra din website.
 • 0 Kommentarer

  Se nærmere på nogle af de kommentarer, der er afgivet til denne artikel.

 • Skriv en Kommentar

  Lad os vide, hvad du mener.

 • Navn:

  Email (required):

  Website:

  Besked: