• Seo Tips

  Oprettet den 7. september 2009

  Skrevet af admin

  Tags

  Jeg fik en mail forleden dag fra en englænder, der har udgivet flere såkaldte ebøger (pdf-filer) om søgemaskineoptimering og som selvfølgelig forsøger at sælge disse SEO-bøger. Mailen var særdeles kort men også meget præcis i sit budskab. Oversat til dansk stod der følgende:

  Det er ikke svært at komme på side 1 i Google.

  1. Du skal identificere de rigtige søgeord (dem med et vist volumen og med lav konkurrence).

  2. Så skal du blot skaffe søgeordsfokuserede links til en søgeordsfokuseret landingsside (med ovenstående søgeord).

  Hvis du husker de to ovenstående trin, ved du mere om SEO end de fleste andre.

  Faktisk er det så sandt som det er skrevet! SEO er ikke svært – på papiret. Alle kan udføre de trin, der er beskrevet ovenfor og der skal ikke mere til. Problemet ligger mere i at sætte tingene i system og gøre det på den mest effektive måde, så hele processen ikke bliver alt for tidskrævende og dermed dyr.

  Det er her de fleste konsulenter i søgemaskineoptimering kan gøre forskellen. Deres viden, erfaring og processer er bedre end den almindelige webstedsejer. Derfor har de en berettigelse og derfor har de vind i sejlene for øjeblikket. Men i princippet udfører de kun de to trin, som er nævnt ovenfor.

  Dette indlæg blev oprettet mandag 7. september 2009 kl. 09:46 og er oprettet i Seo Tips. Du kan følge kommentarer til dette indlæg ved at følge dette RSS 2.0 feed. Du kan give en kommentar eller en trackback fra din website.
 • 0 Kommentarer

  Se nærmere på nogle af de kommentarer, der er afgivet til denne artikel.

 • Skriv en Kommentar

  Lad os vide, hvad du mener.

 • Navn:

  Email (required):

  Website:

  Besked: