Kategorier
Nyheder

SEO-Lex – Ny bog om søgemaskineoptimering

SEO-Lex er navnet på en ny bog, som en af Danmarks mest anerkendte SEO-eksperter, Thomas Rosenstand, har skrevet. Der er tale om en eBog i pdf-format krydret med en række lydfiler (podcasts). Bogen er på 136 sider men man kan downloade en “light” version på 88 sider og se om det skulle være noget.

Jeg må indrømme, at jeg ikke har købt bogen – og højt sandsynligt heller ikke vil gøre det. Derfor skal nærværende ikke betragtes som en anmeldelse, men som nogle subjektive betragtninger.

Bogen er i fremstillet i “Martin Thorborg” format og ligner til forveksling e-pusher, men det er der naturligvis ikke noget galt med. Prisen er på godt 1.700 kr., og da halvdelen af siderne er gratis, er det omregnet 25,00 kr. pr. side. Det lyder dyrt, men som Rosenstand så rigtigt påpeger i salgsmaterialet, så svarer prisen til 1 times konsulentydelse fra en SEO-ekspert. Og kan man ved hjælp af bogen opnå klart bedre søgemaskineplaceringer, ja så er pengene naturligvis givet godt ud.

Min skepsis omkring bogen – og det er naturligvis ren spekulation, da jeg ikke har læst den fulde version – er, om vi nu får alle tips og råd, som Thomas selv bruger i sin konsulentrolle? Hvis jeg kan nøjes med bogen til 1.700 kr. – hvorfor skal jeg så købe rådgivning af Thomas bagefter? Kan jeg så ikke nøjes med en studerende til at udføre arbejdet?

Nå men det bliver jo ren spekulation! Jeg må hellere købe bogen, men venter nok til den kommer på udsalg ;-).

En kommentar til “SEO-Lex – Ny bog om søgemaskineoptimering”

Hej

Tak for omtalen. Og ja – deciderede spekulationer vil jo nok kræve, at du bliver en af de i skrivende stund 612 mennesker, der har downloadet Light udgaven som minimum.

Det er klart, at ikke alt kan være med i en bog på 136 sider og fem lydfiler. Men der er mere med end i nogen anden bog på markedet.

Jeg har gjort mit bedste, men 10 års erfaring kan ikke erstattes af 136 tætpakkede sider. Jeg vil til gengæld påstå, at læser man bogen i den fulde version, kan man spare mange, mange gange prisen på indkøb af ekstern bistand efterfølgende. Man bliver ganske enkelt en mere kvalificeret indkøber, og mange af opgaverne kan man selv forestå, hvis man vil.

Jeg håber i den grad, at bogen vil betyde, at mange kan gøre meget mere selv. For vores virksomhed ville det betyde, at vi ikke skal bede vores kunder acceptere så lang ventetid, som det desværre er tilfældet i dag.

Jeg håber, du vil give minimum Light versionen en chance 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.