• SEO Tools

  Oprettet den 17. marts 2009

  Skrevet af admin

  Tags

  ,

  seobook.com

  Anmeldelse af SEOBook fra Aaron Wall

  Navn: SEOBook af Aaron Wall
  URL: www.seobook.com
  Formål: Søgemaskineoptimering uddannelse

  Aaron Wall er vel en af de helt store “guru’er”, når vi taler søgemaskineoptimering. Han skrev første udgave af SEOBook tilbage i 2003 og har senere udgivet bedre og mere omfattende versioner. Sideløbende har han opbygget en af de mest læste blogs om seo-emnet også og har i dag en af de websites om SEO, der modtager mest trafik på nettet.

  Selve bogen er dog blevet lavet om til en medlemssite med et hav af indhold. Bogens omfattende indhold på mere end 300 sider er nu blevet til en omfattende website, hvor der løbende adderes nye artikler, tips og video’er om søgemaskineoptimering.

  Om Aaron Wall

  Jeg opdagede Aaron Wall for et par år siden og som så mange andre var det gennem hans omfattende blog på SEOBook.com. Jeg har altid synes godt om hans måde at skrive på og hans meget ærlige og direkte facon, der ikke skubber noget ind under gulvtæppet. Den omfattende gratis information man kan få på websiten er selvfølgelig også medvirkende til, at det går strygende med hans salg. Indhold og salg hænger normalt altid godt sammen. Selve bloggen indeholder marketing tips, søgemaskine analyser og meget andet, der har med seo at gøre.

  I 2008 skiftede Aaron imidlertid strategi og efter mere end 50 opdateringer af den omfattende bog, blev den transformeret til en medlemssite – altså en website, hvor man betaler for at få adgang til det mest interessante indhold. Selvom den gratis blog bestemt har utroligt meget godt indhold, så er det på den betalte del, man får alle guldkornene.

  Indholdet på websiten er bl.a.

  • Mere end 100 træningsmoduler indenfor SEO
  • Lærings-videoer
  • Regneark til brug for SEO
  • Super SEO-værktøjer
  • Community Forum

  Især forummet alene er alle pengene værd. Alle er meget aktive deltagere og ofte lærer man mere af de andre brugere end af SEOBook selv.

  Ud over selve indholdet og træningsmodulerne om søgemaskineoptimering er der også moduler om Pay-Per-Click annoncering (Google Adwords), tracking/statistik, skrivning af indhold, video & podcasts og ikke mindst hvordan man kan tjene penge på sin website og udnytte det fulde potentiale.

  SEOBook.com er en af to medlemssites, jeg selv har valgt at være medlem af. Den giver et stort udbytte og er hurtigt betalt hjem, såfremt man sætter tid af til at udnytte de mange tips og råd. Den får min varmeste anbefaling.

  Klik her for at komme til SEOBook.com.

  Dette indlæg blev oprettet tirsdag 17. marts 2009 kl. 09:54 og er oprettet i SEO Tools. Du kan følge kommentarer til dette indlæg ved at følge dette RSS 2.0 feed. Du kan give en kommentar eller en trackback fra din website.
 • 0 Kommentarer

  Se nærmere på nogle af de kommentarer, der er afgivet til denne artikel.

 • Skriv en Kommentar

  Lad os vide, hvad du mener.

 • Navn:

  Email (required):

  Website:

  Besked: