Kategorier
Nyheder

Velkommen til SEO Nyt

Velkommen til SEO Nyt. Jeg har igennem lang tid interesseret mig for og også beskæftiget mig med SEO – søgemaskineoptimering. Det er jo et næsten uudtømmeligt emne og det kan være svært at følge med i denne lidt sammenspiste og på nogle måder nørdede branche. Jeg har selv fulgt med i branchen som “observatør” – det vil sige mere læst og studeret end deltaget i diskussioner, blog-kommentarer m.m.

Den viden jeg har opnået fra en masse blogs og andre websites om SEO er den jeg nu vil kanalisere videre til dig. Jeg vil således ikke forsøge i stort omfang at være nyskabende, men jeg formidle eksisterende viden videre på en let forstålig måde og give opdateringer på dansk om hvad der foregår på andre SEO-blogs rundt om i verden.

En del af indholdet på SEO Nyt vil derfor være ressourcer og links til andre websites, der omhandler et bestem SEO-emne. Det er nemlig sådanne lister og ressourcer jeg har samlet sammen de sidste par år og selv har benyttet mig af på mine egne websites og hos mine kunder.

Hvis du vil vide mere om hvem jeg er og hvad jeg ellers beskæftiger mig med, kan du læse om SEO Nyt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *